Zeker elf doden bij schietpartij in Montenegro door familiaal geschil

Posted on

 ©  REUTERS

Minstens elf mensen zijn vrijdag gedood bij een schietpartij in Cetinje, in Montenegro. Dat meldt de openbare omroep RTCG.

wverBron: BELGA

Gisteren om 22:06

Minstens elf mensen zijn vrijdag gedood bij een schietpartij in Cetinje, in Montenegro, zo heeft de openbare omroep RTCG van het Balkanland gemeld. De aanleiding was een familiaal geschil.

“Elf mensen zijn gedood, terwijl zes anderen, onder wie een politieagent, gewond raakten”, berichtte de zender, die eraan toevoegde dat de schutter onder de slachtoffers was. Een politieagent die anoniem wou blijven, bevestigde de balans. De schutter werd volgens RTCG gedood nadat hij het vuur had geopend op de politie.

Het is de zwaarste schietpartij in decennia in Montenegro. Ze speelde zich midden in het toeristische hoogseizoen af in een land dat bekend is om zijn pittoreske stranden aan de voet van bergen.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Instagram Verified Badge for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services