Vrouw gespietst door strandparasol

Posted on

 ©  Shutterstock

Een Amerikaanse vrouw is afgelopen woensdag overleden nadat ze doorboord werd door een strandparasol. Die ging door een vlaag wind waaien en veroorzaakte het drama.

De 63-jarige Tammy Perreault zat woensdagmiddag op het Garden City-strand in Horry County in de staat South Carolina toen er plots een stevige windvlaag kwam opzetten. Die wind zorgde ervoor dat een strandparasol ging waaien en recht op de vrouw afvloog. De parasol doorboorde de borstkas van de vrouw.

Omstanders boden onmiddellijk hulp en probeerden de vrouw stabiel te houden tot de hulpdiensten arriveerden. Maar het mocht niet zijn. Een uur later overleed de vrouw in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

“Dit is een verschrikkelijk verlies en we weten dat onze gemeenschap pijn lijdt,” vertelde Thomas Bell, een woordvoerder van Horry County Emergency Management. “Onze gedachten zijn bij de familie en vrienden van het slachtoffer terwijl ze door deze moeilijke tijd navigeren.”

3.000 per jaar

Het klinkt misschien als een uiterst uitzonderlijk voorval, maar toch is dat niet zo. Volgens de US Consumer Product Safety Commission komen ongevallen met parasols wel vaker voor. Het bureau schat dat elk jaar zo’n 3.000 personen gewond geraken door strandparasols.

 (sgg)

Jasaseosmm.com Smm Panel is het beste en goedkoopste smm-wederverkoperpaneel voor instant Instagram-likes en volgers, Buy Verification Badge, YouTube-views en abonnees, TikTok-volgers, telegramservices en vele andere smm-services. telegram en vele andere smm-diensten.Buy Instagram Verified Badge