Vrouw (32) kan dag na haar verjaardag harde klap op E403 niet vermijden

Posted on

De donkergrijze Peugeot liep grote averij op na het ongeval. © lvw

Izegem –

Aan de oprit van de E403 in Izegem vond zaterdagmiddag een ongeval plaats. Een 32-jarige vrouw die richting Brugge reed, kon het plotse remmen van de auto’s voor haar niet meer ontwijken en knalde zo op de achterkant van haar voorligger. Bij de kop-staartbotsing geraakte niemand gewond.

Levi Verbauwhede

Vandaag om 10:28

Heel wat Belgen zakken dit weekend af naar de kust om de extreme hitte in het binnenland te ontlopen. Daardoor was het vrij druk op de snelwegen. Op de E403 richting Brugge stropte het verkeer ter hoogte van de oprit in Izegem.

Een 32-jarige vrouw, die vrijdag nog haar verjaardag vierde, zag hoe de auto’s voor haar plots de remmen toeknepen en probeerde een kop-staartbotsing te vermijden. Maar ondanks haar alerte reactie kwam het toch tot een aanvaring met haar voorligger. (lees verder onder de foto)

De voorkant van de 32-jarige vrouw haar voertuig liep serieuze schade op na de aanrijding. © lvw

De donkergrijze Peugeot knalde op de achterkant van een zwarte Volvo, die opvallend weinig schade leed. De wagen van de vrouw vertoont wel zware averij, maar gelukkig geraakte niemand gewond bij het ongeval. (lees verder onder de foto)

Deze zwarte Volvo werd hard aangereden, maar liep opvallend weinig schade op. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. © lvw

De brandweer en politie kwamen ter plaatse om de schade op te meten en het verkeer te regelen. Door het ongeval was namelijk een flinke file ontstaan op de autosnelweg. Na het opruimen van de brokstukken kon het verkeer opnieuw alle rijstroken van de E403 gebruiken. De Peugeot van de vrouw werd getakeld.

Jasaseosmm.com Smm Panel is het beste en goedkoopste smm-wederverkoperpaneel voor instant Instagram-likes en volgers, Buy Verification Badge, YouTube-views en abonnees, TikTok-volgers, telegramservices en vele andere smm-services. telegram en vele andere smm-diensten.Buy Twitter Verified Badge