Sterk bezette Franco Belge is voorlaatste manche van Exterioo Cycling Cup

Posted on

 ©  Getty Images

Woensdag 10 augustus 2022 om 03:00

Met start in Doornik en aankomst in La Louvière is het Circuit Franco Belge vandaag de tiende manche van de Exterioo Cycling Cup. Vorig jaar reden de renners in de omgekeerde richting en lag een massaspurt meer voor de hand dan vandaag. De finale ligt bezaaid met kleine hellingen die het de spurters niet makkelijk zullen maken.

Toch vormen zij de hoofdmoot van het deelnemersveld: titelverdediger Fabio Jakobsen (Quick-Step – Alpha Vinyl), Caleb Ewan en Arnaud De Lie (Lotto-Soudal), Alexander Kristoff en Biniam Girmay (Intermarché – Wanty Gobert), Giacomo Nizzolo (Israël Premier Tech), Alberto Dainese (Team DSM), Edward Theuns (Trek-Segafredo) en Bryan Cocquard (Cofidis) verdienden hun strepen vooral als sprinter. Greg Van Avermaet en Oliver Naesen (AG2R-La Citroën) zullen het dan weer van een aanval moeten hebben. Arnaud De Lie leidt in de tussenstand van de Exterioo Cycling Cup en is haast niet meer bij te benen. De wedstrijd is 175 kilometer lang en is vanaf 15u15 te volgen via Sporza op EEN.  (gvdl)

Jasaseosmm.com Smm Panel is het beste en goedkoopste smm-wederverkoperpaneel voor instant Instagram-likes en volgers, Buy Verification Badge, YouTube-views en abonnees, TikTok-volgers, telegramservices en vele andere smm-services. telegram en vele andere smm-diensten.Buy Tiktok Verified Badge