PODCAST VUELTA. Onze Grote Voorbeschouwing: “Frisheid wordt het wapen van Remco Evenepoel”

Posted on

Op vrijdag 19 augustus start in Utrecht de derde grote wielerronde van het seizoen, onder iets meer Belgische aandacht dan gewoonlijk. Dat heeft alles te maken met de aanwezigheid van Remco Evenepoel in de Vuelta. De hype van vorig jaar in de Giro is gelukkig wat gaan liggen, maar interessant, spannend en opwindend blijft zijn deelname wel. Host Michaël Van Damme wist Jan-Pieter De Vlieger en Maarten Delvaux te strikken voor hun afreis naar Nederland voor een nieuwe aflevering van onze felgesmaakte wielerpodcast “De Koers is van Ons”.

Michaël Van Damme

Vandaag om 10:30

Elke dag Tour, elke dag podcast

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met de ‘Koers is van Ons: Tour 2022’ is host Michaël Van Damme toe aan zijn grootste avontuur tot dusver: een Tour lang in het spoor van de renners. Van Kopenhagen tot Parijs. Elke ochtend kan u in de app van het Nieuwsblad en uw vertrouwde podcastkanalen een nieuwe aflevering terugvinden. Dit was onze laatste worp. Dank om er elke dag bij te zijn.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze afleveringen.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Tiktok Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.