Opnieuw schietpartij in buurt van Antwerps Centraal Station

Posted on

Archiefbeeld. ©  Kris Van Exel

In de buurt van het Centraal Station in Antwerpen heeft in de nacht van woensdag op donderdag een schietpartij plaatsgevonden. Dat bevestigt de Antwerpse politie donderdagochtend. Er is op dit moment geen sprake van gewonden.

Bron: BELGA

Vandaag om 05:17

“Er zijn momenteel verschillende locaties waar we het incident onderzoeken”, aldus woordvoerder Wouter Bruyns. Volgens een goede bron zou het onder meer gaan over het De Coninckplein, waar afgelopen maandag nog een man overleed na een schietpartij. 

“Er is waar nodig een perimeter ingesteld voor sporenonderzoek. De omstandigheden en de context van het incident worden onderzocht, evenals het vermoeden dat het incident zich binnen het drugsmilieu afspeelt”, aldus de politiewoordvoerder nog.

Jasaseosmm.com Smm Panel is het beste en goedkoopste smm-wederverkoperpaneel voor instant Instagram-likes en volgers, Buy Verification Badge, YouTube-views en abonnees, TikTok-volgers, telegramservices en vele andere smm-services. telegram en vele andere smm-diensten.Buy Twitter Verified Badge