Noor Soren Waerenskjold pakt eerste rit in Ronde van de Toekomst, Thibau Nys knap vierde

Posted on

 ©  RR

Soren Waerenskjold heeft de eerste rit in de Ronde van de Toekomst op zijn naam geschreven. De jonge Noor verraste het peloton, waar Thibau Nys knap vierde werd en de jongerentrui mag aantrekken.

Jens Jacobs

Gisteren om 17:47

Met de Ronde van de Toekomst komt jaarlijks de top van de jonge wielrenners bij elkaar. Ook dit jaar stonden er weer heel wat toptalenten aan de start in Frankrijk.

De eerste rit was op papier gemaakt voor de sprinters. Met Thibau Nys had ons land ook een kanshebber voor de ritzege. De vooraf voorspelde massasprint kwam er echter niet. Op goed 800m van de finish zag Soren Waerenskjold zijn moment gekomen. De jonge Noor trok stevig ten aanval. Achter hem verliep de organisatie niet naar behoren, waardoor de 22-jarige Waerenskjold het zegegebaar mocht maken.

In de achtergrond sprintte de Deens Sebastian Kolze Changizi nog naar de tweede plek voor Samuel Watson en onze landgenoot Thibau Nys. Waerenskjold, die vorig jaar ook al twee etappes won in de Ronde van de Toekomst is meteen ook de nieuwe leider. Thibau Nys start morgen dankzij zijn vierde plek in de witte jongerentrui.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Tiktok Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.