NMBS zet ook dit weekend extra treinen in richting kust

Posted on

 ©  MARC HERREMANS – MEDIAHUIS

De NMBS legt dit verlengde weekend opnieuw extra treinen in naar de kust vanwege de verwachte drukte door het aangekondigde warme weer. Dat meldt woordvoerder Bart Crols vrijdag.

Bron: BELGA

Vandaag om 10:47

Vrijdag worden er vier extra treinen heen en terug ingezet, op de lijnen Leuven-Oostende, Hasselt-Blankenberge, Leuven-Blankenberge en Brussel-Oostende. Tijdens het verlengde weekend zijn er vijf extra treinen heen en terug, zowel op zaterdag, zondag en maandag. Die komen op de lijnen Leuven-Oostende, Welkenraedt-Oostende, Leuven-Blankenberge (twee keer) en Hasselt-Blankenberge. 

De treinmaatschappij benadrukt dat de extra treinen bovenop de Kust-Express komen, een aanbod met snelle treinen naar het strand die loopt tot zondag 28 augustus. De NMBS raadt iedereen wel aan zijn reis goed voor te bereiden en de NMBS-app te raadplegen. De reisplanner op de app toont ook de verwachte drukte aan boord van de trein.

Jasaseosmm.com Smm Panel is het beste en goedkoopste smm-wederverkoperpaneel voor instant Instagram-likes en volgers, Buy Verification Badge, YouTube-views en abonnees, TikTok-volgers, telegramservices en vele andere smm-services. telegram en vele andere smm-diensten.Buy Twitter Verified Badge