Nieuwe explosie op de Krim: alweer aanval met drone op hoofdkwartier van Zwarte Zeevloot

Posted on

Op het door Rusland geannexeerde schiereiland de Krim heeft zaterdag opnieuw een explosie plaatsgevonden. Een drone werd er afgevuurd richting het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot, in Sebastopol. Dat meldt de lokale gouverneur.

ckaBron: BELGA

Vandaag om 10:28

Op socialemediakanaal Telegram meldt gouverneur Michail Rasvotsjajev dat de luchtafweer de drone heeft neergehaald, die op het dak viel en in brand vloog. Er vielen geen gewonden, aldus nog de gouverneur, die de verantwoordelijkheid voor de aanval bij Oekraïne legt.

Het gaat om de tweede aanval met een drone op het hoofdkantoor van de Zwarte Zeevloot in een maand tijd. Bij een eerdere aanval eind juli vielen vijf gewonden.

De Krim – in 2014 door Rusland geannexeerd – is recent het toneel van verscheidene explosies en aanvallen op Russische militaire infrastructuur.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Instagram Verified Badge for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services