Meer dan jaar wachten op nieuwe Lamborghini

Posted on

De Lamborghini Huracan. 

Sportwagenmerk Lamborghini is zo populair dat de hele productiecapaciteit voor volgend jaar al besteld is. Dat betekent dat iemand die nu bijvoorbeeld een sportwagen van het type Aventador of Huracán of een Urus-SUV bestelt, die bolide pas ten vroegste begin 2024 krijgt.

gjsBron: BELGA

Gisteren om 19:38

In het eerste halfjaar leverde het Italiaanse merk, dat eigendom is van Volkswagen, 5.090 auto’s af. Dat is zowat 5 procent meer dan een jaar eerder en het hoogste aantal auto’s dat Lamborghini ooit in een eerste jaarhelft produceerde.

Ondanks alle inflatie en dure brandstoffen merkt het bedrijf ook nog niets van een afnemende vraag naar zijn sportwagens, geeft topman Stephan Winkelmann aan. Dat is ook in Europa niet aan de orde.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Facebook Verified Badge for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services