Man gewond bij steekpartij in Sint-Jans-Molenbeek

Posted on

Bij een burenruzie op de Mettewielaan in Sint-Jans-Molenbeek is afgelopen zaterdag een man gewond geraakt. Het slachtoffer was met een kompaan en gewapend met een koevoet de woning van zijn buurman binnengedrongen, maar kreeg een messteek in de borst. Dat meldt Het Laatste Nieuws en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket.

mtmBron: BELGA

Vandaag om 15:01

De aanleiding voor het burenconflict is nog onduidelijk, maar zaterdag in de vroege namiddag liepen de gemoederen bijzonder hoog op. Een van de betrokkenen drong met een kompaan en gewapend met een koevoet de woning van zijn buurman binnen, waarna het in de woning tot een vechtpartij kwam. De bewoner verdedigde zich daarbij met een mes en stak zijn buurman in de borst. Die werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeerde niet in levensgevaar. 

De politie pakte de bewoner op en stelde hem ter beschikking van het Brusselse parket. Dat parket liet de man voorleiden bij de onderzoeksrechter op verdenking van poging doodslag. Na zijn verhoor besloot de onderzoeksrechter de man in verdenking te stellen voor slagen en verwondingen, en vrij te laten onder voorwaarden. Het onderzoek naar de juiste toedracht en omstandigheden van de feiten loopt nog, aldus het parket.

Jasaseosmm.com Smm Panel is het beste en goedkoopste smm-wederverkoperpaneel voor instant Instagram-likes en volgers, Buy Verification Badge, YouTube-views en abonnees, TikTok-volgers, telegramservices en vele andere smm-services. telegram en vele andere smm-diensten.Buy Twitter Verified Badge