Het geheim achter de bijzondere (en prijzige) ‘bivakmutshelm’ van Remco Evenepoel: “Deze helm is echt pak rapper dan de vorige”

Posted on

Opvallend: Remco Evenepoel reed de ploegentijdrit met een bijzondere helm waarin een soort zwarte bivakmuts werd bevestigd. Het gaat om de S-Works TT 5, kostprijs 350 euro.

Evenepoel en Asgreen brachten vele uren in de windtunnel door om de helm te ontwikkelen. “De helm is gebouwd rond een geïntegreerde aero-hoofdsok, die de oren en het haar van de rijder samendrukt voor een optimale aerodynamica”, meldt Specialized. Volgens de fabrikant zou het Evenepoel 26 seconden tijdwinst opleveren in een tijdrit van 40 kilometer. “Als jullie de individuele tijdrit in Alicante gaan zien, zullen wel merken dat die helm in mijn geval echt een pak rapper is dan de vorige. Maar daar moeten jullie nog een dikke week op wachten”, beloofde Evene­poel vrijdag. In de Tour droegen enkele renners van de ploeg ook al zo’n bivakmutshelm, maar Lampaert, die de openingstijdrit won, gebruikte hem niet. (md)

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Tiktok Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.