Geen WK voor Jonas Vingegaard: WK in Australië past niet in de planning van de Deense Tourwinnaar

Posted on

 ©  GOYVAERTS

Jonas Vingegaard zal op het WK in Australië niet aan de start verschijnen. De Deense Tourwinnaar verkiest om zich te concentreren op het najaar, en ziet het WK niet in zijn planning passen.

Jens JacobsBron: BELGA

Gisteren om 19:08

De Deen Jonas Vingegaard zal er niet bij zijn op het WK wielrennen, dat van 18 tot 25 september plaatsvindt in het Australische Wollongong. Dat maakte de Deense wielerfederatie dinsdag bekend. De winnaar van de voorbije Tour de France verkiest om zich te concentreren op het najaar met zijn ploeg Jumbo-Visma.

De Deense bondscoach Anders Lund maakte dinsdag de eerste vier namen bekend van de selectie die in Australië meedingt naar de regenboogtrui. Het gaat om Magnus Cort Nielsen (EF Education-EasyPost), Soren Kragh Andersen (Team DSM), Jakob Fuglsang (Israël – Premier Tech) en Mattias Skjelmose Jensen (Trek – Segafredo).

De tijdrit bij de mannen wordt op 18 september gereden over een parcours van 34,2 kilometer. De wegrit vindt plaats op 25 september en overspant 266,9 kilometer.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Tiktok Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.