Franck Bonnamour is de zoveelste Fransman die La Polynormande op zijn palmares mag zetten

Posted on

 ©  BE Celt

De Franse renner Franck Bonnamour heeft zondag de 42e editie van de Polynormande (1.1) gewonnen. Hij zette daarmee de winnende traditie van de Franse renners voort, die in Normandië in 2016 voor het laatst werden geklopt door de Belg Baptiste Planckaert.

Bron: BELGA

Gisteren om 18:22

De renners kregen 168,9 kilometer voor de kiezen tussen Avranches en Saint-Martin-de-Landelles. Na een ontsnapping met negen renners zou een beperkt groepje om winst spurten. De zege ging na een sprint uiteindelijk naar Bonnamour, voor de Italiaan Lorenzo Rota en de Fransman Anthony Turgis. De Fransmannen Guillaume Martin en Clément Venturini vervolledigden de top 5 in Saint-Martin-de-Landelles. Arnaud De Lie (Lotto Soudal) won de massasprint voor de zesde plaats.

De 27-jarige Bonnamour volgde zijn landgenoot Valentin Madouas op die in 2021 de Polynormande won.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Tiktok Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.