Belgische toerist slaat ex-vrouw in elkaar tijdens vakantie op Kreta, man opgepakt

Posted on

 ©  Shutterstock

De vakantie van een Belgisch koppel in Kreta is zondag danig uit de hand gelopen: een 43-jarige man sloeg zijn ex-vrouw (44) in elkaar na een ruzie in hun hotelkamer. De politie pakte de man op.

jvhBron: Creta Post

Vandaag om 09:08

“Een nachtmerrie”, zo omschrijft de Griekse krant de vakantie van een Belgische vrouw met haar ex-man op Kreta. Volgens Creta Post hoorde het hotelpersoneel in Agios Nikolaos, een kuststadje in het oosten van het eiland, zondagavond omstreeks 22 uur geschreeuw vanuit de kamer van het koppel.

De vrouw wist te ontsnappen, de lokale politie kwam ter plaatse. Die stelde vast dat de vrouw rake klappen had gekregen, en verwondingen had oplopen in het aangezicht. De man werd opgepakt: er werd een pv opgesteld, en hij wordt naar verwachting op korte termijn voorgeleid bij de lokale officier van justitie.

Jasaseosmm.com Smm Panel is het beste en goedkoopste smm-wederverkoperpaneel voor instant Instagram-likes en volgers, Buy Verification Badge, YouTube-views en abonnees, TikTok-volgers, telegramservices en vele andere smm-services. telegram en vele andere smm-diensten.Buy Twitter Verified Badge