Amy Pieters begint aan volgende fase van lange revalidatie: “Watertherapie helpt haar zichtbaar in haar herstel”

Posted on

 ©  BELGAIMAGE

Amy Pieters heeft de volgende fase van haar revalidatieproces bereikt. Ze gaat nu aan de slag in het Daan Theeuwes Centrum, een landelijk specialistisch revalidatiecentrum in Woerden. De 31-jarige Nederlandse renster kwam op 23 december ten val tijdens een wegtraining in de buurt van het Spaanse Calpe. Ze verloor daarbij het bewustzijn en liep ernstig hersenletsel op.

De Telegraaf

Gisteren om 16:32

”In het Daan Theeuwes Centrum zal Amy nog harder en gerichter verder gaan werken aan haar herstel. Wij hebben goede hoop dat Amy hier ook mooie resultaten en verbeteringen kan laten zien”, valt nu te lezen op de website van Pieters.

Na haar ontslag uit het ziekenhuis werd Pieters overgebracht naar het PZC in Dordrecht. De voorbije periode verbleef ze in de weekeinden thuis. ”Wij zijn dan ook ontzettend geholpen en gebaat bij de benodigde hulp en de benodigde hulpmiddelen die Amy nodig heeft om in de weekenden thuis te mogen zijn. Denk hierbij aan een speciaal bed, een stoel, een bedlift en een wandelrolstoel. Ook is er gezorgd voor een rolstoelauto. Wij proberen hiermee haar oude leven zo normaal mogelijk in te kleden. Amy lacht en is blij als zij weer thuis is. Dit is voor ons, en zeker ook voor Amy, een zeer fijne ervaring.”

Tevens is Pieters aan de slag gegaan met watertherapie. ”Hier reageert Amy ontzettend goed op. Deze extra trainingen geven haar voldoening en helpen haar zichtbaar in haar herstel.” De familie, vrienden en ploeg van Pieters hebben een crowdfundingsactie opgezet. Niet alle behandelingen in binnen- en buitenland worden door de verzekering vergoed.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Tiktok Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.