74-jarige fietser overleden na aanrijding door vrachtwagen

Posted on

De brandweer kwam na het ongeval de weg reinigen. ©  Eddy Vandoren

Lanaken –

Op de N671 in het Waalse Eben-Emael (Bassenge), vlak over de grens met Riemst, is dinsdagochtend een zwaar ongeval gebeurd. Een fietser werd er aangereden door een vrachtwagen. Voor de 74-jarige man uit Lanaken kwam alle hulp te laat.

Het ongeval gebeurde rond 7.10 uur ter hoogte van de twee rotondes. Op een van de rotondes ging het mis en werd de Lanakenaar geraakt door de vrachtwagen. De hulpdiensten snelden nog ter plaatse, maar voor de zeventiger kwam alle hulp te laat. Volgens de lokale politie Basse-Meuse gaat het vermoedelijk om een dodehoekongeval.

De brandweer kwam de weg reinigen. Het parket van Luik stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse. Uit de eerste vaststellingen blijkt dat de vrachtwagenchauffeur niet onder invloed was en zijn gsm niet gebruikte op het moment van het ongeval. De weg werd tot na de middag afgesloten.

 ©  Eddy Vandoren

Jasaseosmm.com Smm Panel is het beste en goedkoopste smm-wederverkoperpaneel voor instant Instagram-likes en volgers, Buy Verification Badge, YouTube-views en abonnees, TikTok-volgers, telegramservices en vele andere smm-services. telegram en vele andere smm-diensten.Buy Twitter Verified Badge